Известие

Collapse
No announcement yet.

разход 1.9JTD 16V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разход 1.9JTD 16V

алфата е спортвагон 2004г. на бордовия комп. пише 7,5/100km. а реално е 10-11/100km. ако някой кара същата нека да сподели, че ми се струва много, на извънградско пак е толкова. незнам дали имам чип но мисля че няма. мерси предварително

1.Провери турбо пътищата...

2. Дебитомер

3. Турбо

4. Нафтен филтър

....ако ви трябва повече помощ...скупе прякора ми го има в подписа.

Успех
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Моята е спортвагон 1.9 ,само че 2002 год.и разхода градско ми е около 7-8/100км не е нормално да ти харчи толкова.Провери нещата,които колегата по горе ти е написал

Comment

357-8/100 по бордоовия комп. ли, защото и по моя е толкова само че, с пълен-празен резервар е 10-11/100, днеска в сервиза ми казха че проблема е клапан на коман.рейла който държи налягането моя показва 280, а трябва да е 350, като го сменя ще видя колко е разхода

Comment

Първоначално публикувано от radi Покажи съобщение
          357-8/100 по бордоовия комп. ли, защото и по моя е толкова само че, с пълен-празен резервар е 10-11/100, днеска в сервиза ми казха че проблема е клапан на коман.рейла който държи налягането моя показва 280, а трябва да е 350, като го сменя ще видя колко е разхода
          В кой сервиз си ходил и за какъв клапан на рейката ти говорят?
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
          X